ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ DIGITAL ARTS

Search Engine Optimization & Internet Marketing

 

Το internet είναι μία νέα τεράστια και αναπτυσσόμενη αγορά μέσα από την οποία η κάθε επιχείρηση μπορεί να αυξήσει τα κέρδη της και να επεκταθεί οικονομικά και σε άλλες περιοχές.

Μέσα από το internet μπορείτε να στοχεύσετε συγκεκριμένο κοινό, να ξέρετε από ποια μέθοδο διαδικτυακής διαφήμισης βρήκατε πελάτες, τι ποσοστό αγόρασε και φυσικά πόσο κόστισε η διαφήμιση για τον κάθε πελάτη.

Μέσα από τα εργαλεία της Google για παράδειγμα, μας δίνετε η δυνατότητα να δούμε πόσες μηνιαίες αναζητήσεις υπάρχουν για τις λέξεις κλειδιά που ενδεχομένως απευθύνονται στον κλάδο σας.

Βελτιστοποίηση & προώθηση ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης – Search Engine Optimization & Internet Marketing

Σύμφωνα με μελέτες, το 75% των νέων επισκεπτών μιας ιστοσελίδας έρχονται μέσω των μηχανών αναζήτησης. Ιστοσελίδες που βασίζονται στα έσοδα των πωλήσεων, χρειάζονται μάρκετινγκ για την αύξηση της επισκεψιμότητας. Ο πιο οικονομικός, και αποτελεσματικός τρόπος για την βελτιστοποίηση (SEO) και προώθηση ιστοσελίδων (Internet Marketing), γίνεται με την επίτευξη υψηλής κατάταξης στις μηχανές αναζήτησης.

Μια ιστοσελίδα χωρίς SEO είναι σαν να παράγεται μια τηλεοπτική διαφήμιση που δεν προβάλλεται ποτέ!

Οι υπηρεσίες προώθησης και βελτιστοποίησης ιστοσελίδων για τις μηχανές αναζήτησης (search engine optimization – seo) που παρέχουμε, στηρίζονται σε 100% οργανικές μεθόδους. Με αυτό το τρόπο η ιστοσελίδα σας προβάλλεται στα “φυσικά” αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης για τις διάφορες λέξεις κλειδιά (keywords), χωρίς την καταβολή χρημάτων για πληρωτέες διαφημίσεις (υπηρεσία Google Adwords). Η οργανική προώθηση αποτελεί τον πιο οικονομικό και αποτελεσματικό τρόπο για την έναρξη της καμπάνιας προώθησης μιας ιστοσελίδας.

Προσοχή υπάρχουν πάρα πολλοί που δηλώνουν πως γνωρίζουν να κάνουν SEO και πραγματικά ελάχιστοι αυτοί που γνωρίζουν πραγματικά να φτάσουν στην σελίδα σας στην 1η υψηλό ανταγωνισμό που μπορούν να αποφέρουν άμεσα νέα κέρδη και έχουν να σας δείξουν τέτοια επιτυχημένα παραδείγματα.

Αν σας ενδιαφέρει, ζητήστε μας μια προσφορά προώθησης στην 1η σελίδα του google για την ιστοσελίδα σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε  τηλεφωνικά στο 210 60 19 140 ή μέσω email στο info@digitalarts.gr 

TOP