ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ DIGITAL ARTS

Μάνος Καμαρίτης

Μάνος Καμαρίτης

Τους δύο τελευταίους μήνες ένα νέο μέσο κοινωνικής δικτύωση έχει κάνει την εμφάνισή του. Πρόκειται για το Ello (link:https://ello.co/beta-public-profiles), το οποίο έχει τραβήξει τα βλέμματα των διεθνών τεχνολογικών ειδησεογραφικών sites και όχι μόνο. Πολλοί το αποκαλούν ως αντι-Facebook, καθώς εγκαινιάζει ένα νέο κώδικα δεοντολογίας στο χώρο των social media: σύμφωνα με τη διακήρυξη των δημιουργών του, το Ello δεν προβάλλει διαφημίσεις στους χρήστες του, δε συλλέγει και πουλά δεδομένα των χρηστών του προς τρίτες υπηρεσίες και δε ζητά απαραίτητα πραγματικό όνομα από όσους συμμετέχουν σε αυτό.

13 tips for web designΟ σχεδιασμός της ιστοσελίδας σας, τα χρώματα, οι γραμματοσειρές και εικόνες που χρησιμοποιείτε (ή δεν χρησιμοποιείτε) μπορεί να σημάνει τη διαφορά μεταξύ της επιτυχίας (χαμηλή εγκατάλειψη, υψηλή μετατροπή επισκέπτη σε πελάτη) και της αποτυχίας (υψηλή εγκατάλειψη, χαμηλές πωλήσεις).

Το internet πρόκειται να αλλάξει δραματικά, σε σύγκριση με την εποχή που κυκλοφόρησαν τα πρώτα generic tlds όπως .COM, .NET, .ORG, αλλά και με το σήμερα.

Πλήρες HTML site 5 σελίδων με MONO 199€ από 299€ και ΔΩΡΟ τη φιλοξενία
Δείτε την προσφορά +

Πλήρες HTML site 5 σελίδων με MONO 199€ από 299€ και ΔΩΡΟ τη φιλοξενία

Κερδίστε τώρα από τις προσφορές της Digital Arts και φτιάξτε τo δικό σας website σε προνομιακή τιμή. Δείτε όλα τα πακέτα

DYNAMIC SITE από 349€
Δείτε το πακέτο +

DYNAMIC SITE από 349€

Για πλήρη διαχείριση του website ξεκινήστε ΔΥΝΑΜΙΚΑ με Joomla CMS.

FACEBOOK PAGE
Περισσότερα +

FACEBOOK PAGE

Μπείτε τώρα στον κόσμο της κοινωνικής δικτύωσης και προωθήστε προϊόντα και υπηρεσίες

TOP