ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ DIGITAL ARTS

Thursday, 30 October 2014 00:00

Ello: Η νέα δυναμική των social media 

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Τους δύο τελευταίους μήνες ένα νέο μέσο κοινωνικής δικτύωση έχει κάνει την εμφάνισή του. Πρόκειται για το Ello (link:https://ello.co/beta-public-profiles), το οποίο έχει τραβήξει τα βλέμματα των διεθνών τεχνολογικών ειδησεογραφικών sites και όχι μόνο. Πολλοί το αποκαλούν ως αντι-Facebook, καθώς εγκαινιάζει ένα νέο κώδικα δεοντολογίας στο χώρο των social media: σύμφωνα με τη διακήρυξη των δημιουργών του, το Ello δεν προβάλλει διαφημίσεις στους χρήστες του, δε συλλέγει και πουλά δεδομένα των χρηστών του προς τρίτες υπηρεσίες και δε ζητά απαραίτητα πραγματικό όνομα από όσους συμμετέχουν σε αυτό.

Η ομάδα του Ello αποτελείται από σχεδιαστές και καλλιτέχνες με επικεφαλής τον Paul Butnitz (link: http://en.wikipedia.org/wiki/Paul_Budnitz) , γι' αυτό και έχει μία αρκετά ξεχωριστή εμφάνιση από αυτές τις οποίες έχουμε συνηθίσει στα Κοινωνικά Δίκτυα. Βγήκε στον διαδικτυακό αέρα τον περασμένο Απρίλιο, μετά έναν χρόνο δοκιμαστικών εφαρμογών Το Ello βρίσκεται ακόμη σε δοκιμαστική φάση, καθώς έχουν περάσει λίγοι μήνες από τη δημιουργία του, και ενώ ξεκίνησε ως ιδιωτικό Κοινωνικό Δίκτυο μεταξύ φίλων, τώρα έχει ανοίξει τις πόρτες του σε περισσότερους χρήστες μέσω προσκλήσεων, τις οποίες οι νέοι χρήστες μπορούν να ζητήσουν να τους σταλούν μέσω email,

Το Ello είναι ένα ακόμη Κοινωνικό Δίκτυο το οποίο, όπως λέει η ομάδα του, σέβεται τους χρήστες του και τους δίνει ένα χώρο για να μπορούν να δημοσιεύουν τα μηνύματα τους. Οι λειτουργίες του είναι ακόμη περιορισμένες, όμως έχουν ανακοινωθεί αρκετές νέες και καθημερινά λανσάρεται και κάτι καινούριο.

Παράλληλα, το Ello είναι και μια επιτυχημένη καινοτόμος επιχείρηση. Όπως αναφέρει το BBC (link: http://www.bbc.com/news/technology-29725891), το Ello κατάφερε να συγκεντρώσει το ποσό των 5,5 εκατομμυρίων δολαρίων από επενδυτές, ενώ πλέον καταχωρήθηκε ως "εταιρεία κοινής ωφελείας".

Read 3609 times Last modified on Thursday, 30 October 2014 10:39
Πλήρες HTML site 5 σελίδων με MONO 199€ από 299€ και ΔΩΡΟ τη φιλοξενία
Δείτε την προσφορά +

Πλήρες HTML site 5 σελίδων με MONO 199€ από 299€ και ΔΩΡΟ τη φιλοξενία

Κερδίστε τώρα από τις προσφορές της Digital Arts και φτιάξτε τo δικό σας website σε προνομιακή τιμή. Δείτε όλα τα πακέτα

DYNAMIC SITE από 349€
Δείτε το πακέτο +

DYNAMIC SITE από 349€

Για πλήρη διαχείριση του website ξεκινήστε ΔΥΝΑΜΙΚΑ με Joomla CMS.

FACEBOOK PAGE
Περισσότερα +

FACEBOOK PAGE

Μπείτε τώρα στον κόσμο της κοινωνικής δικτύωσης και προωθήστε προϊόντα και υπηρεσίες

TOP